BATMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN 24 AYLIK YEMEK HİZMET ALIMI KAPSAMINDA ÇAĞATAY KURUMSAL HİZMETLER A.Ş ŞİRKETİ TARAFINDAN ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 29 PERSONEL ALIMI KURA SONUCU

 


KURA SONUCU İNDİR



Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 24 aylık yemek hizmet alımı kapsamında Çağatay Kurumsal Hizmetler A.Ş şirketi tarafından çalıştırılmak üzere 29 personel alımı için 24/08/2021 – 06/08/2021 tarihleri arasında şirket web sitesinde ilan edilip online başvuru duyurusu yapılmıştır. 11.08.2021 tarihinde Saat 14:00’da Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde basın ve 3.Noter huzurunda yapılan kura çekiminde; Garson, Bulaşıkçı, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Engelli temizlik görevlisi, Engelli bulaşıkçı pozisyonları için kuraya giren 8.074 kişi arasından kurayla seçilmiş olan asil 29 kişinin ve 2 katı olan yedek isim listesi noter onaylı belirtilmiştir.


Asil kazanan adaylar, ilan şartlarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, ikamet yeri, mesleki belge, sağlık kurulu raporu vb belgelerini ibraz edecektir. Belge teslim tarihi ve yeri, ilanda ya da internet sitesinde adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar asil listeden çıkartılacak, yerine her unvan için ilk yedek adaydan başlayarak sıralı yedek listesine göre alım yapılacaktır. 


Asil ve yedek listesinde yer alan adaylar belgelerini son teslim tarihine kadar aşağıdaki adrese teslim edecektir. 

Belge Son Teslim Tarihi : 16 Ağustos 2021 Pazartesi Saat 16:00 

Belge Teslim Yeri : Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Bina/Personel Birimi


İstenen belgelerin son teslim tarihine kadar belgelerini teslim etmeyen asil ve yedek adaylar, haklarından feragat etmiş sayılacaktır. Yerine sıralı yedek listesinden alım yapılacaktır. 


İşe giriş işlemleri gerekli şartları ve belge kontrolü yapıldıktan sonra başlatılacaktır.


KURA SONUCU İNDİR

Bu blogdaki popüler yayınlar

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yemekhane Personeli Alım İlanı

BATMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ALINACAK 29 İŞÇİ İÇİN NOTER HUZURUNDA ÇEKİLECEK KURAYA GİRECEK ADAY LİSTESİ YAYINLANMIŞTIR.